نوشته شده توسط  اسفند 04, 1399 - 1340 Views

پیام جمعیت طرفداران ایمنی راهها در بزرگداشت روز مهندسی مطلب ویژه

بدون تردید عصر حاضر که جهان گذر از دوران پسا مدرنیته را تجربه می نماید ، بشریت شاهد تحول شِگرف و حرکت شتاب داری درعرصه های صنعت ، علوم ، فنون و تکنولوژی می باشد که باید بخش مهمی از این توسعه و تغییر گسترده را مرهون و مدیون تلاش جامعه ی مهندسی برشمرد، چرا که گران‌بهاءتر از انسان و در انسان چیزی گران‌بهاءتر از اندیشه نیست؛ بعد از عظمت هستی و زیبایی‌های آفرینش به اراده یگانه خالق هستی ، آنچه که ساخته شده و می شود به دست پر توان بشر و حاصل اندیشه و فکر اوست که دراین میان سهم مهندسان در جایگاه رفیع و ارزشمندی قرار دارد.

از دیر باز مهندسان برای آرامش و تعالی بشرهمچنین رشد و شکوفایی جوامع با بهره گیری از نعمات الهی ومنابع این کره خاکی و فراتر از آن در تلاش بوده و با درک دقیق از قوانین هستی علاوه بر طراحی، تولید ، ساخت وایجاد زمینه نیازهای حال و آینده انسانها از قدرت تحلیل خود در رسیدن به بهترین بازدهی ها همواره آثار ماندگاری را خلق نموده اند ، و باید یکی از پیشتازان این عرصه در کشورمان را اندیشمند بزرگ خواجه نصیرالدین طوسی یاد کرد و واژه ی علامه دهر را زیبنده او دانست ، زیرا این دانشمند بزرگ در علومی همچون فلسفه، فقه ، ستاره شناسی ، ریاضی ، پزشکی ، معماری و نجوم به درجه ی عالی رسیده بود و آثار او همچنان پس از قرن ها پا برجا است .

جمعیت طرفداران ایمنی راهها متشکل از خیل پرشماری از اعضاء و هوادار مهندس در سراسر کشور به عنوان یک نهاد مردمی و ظرفیت موثر اجتماعی فرصت 5 اسفند که تقویم رسمی کشور مزین به نام "روز مهندسی " است را مغتنم دانسته ضمن قدرشناسی و قدردانی از تلاش بی وقفه جامعه ی مهندسی تلاشگر که متعهدانه و دلسوزانه در مسیر شکوفایی و توسعه میهن عزیز و برای آسایش خاطر هموطنان و به طور ویژه آن گروه از مهندسان که در امر ایمنی حمل و نقل و کاهش دغدغه های اجتماعی و آسیب های انسانی ، اجتماعی و اقتصادی ناشی ازسوانح رانندگی در دهه های اخیر تلاش جدی داشته و گامهای موثری برداشته و بر می دارند ، این روز را صمیمانه تبریک و تهنیت داشته وانتظار دارد ، گروه مهندسان کشورمان که هم اینک در رتبه شایسته ای از جدول جهانی را دارا می باشند ، در کنار آحاد جامعه برای کاهش ، غلبه و پایان دادن به نگرانی های اجتماعی و انسانی در بخش تصادفات رانندگی همچنان وبیش از گذشته با خلاقیت ها ، ابتکار عمل و حضورفراگیر ، همه جانبه و جدی داشته ونوید ایمنی حمل و نقل ، اطمینان در سفرهای ایمن برای هموطنان ارجمند و گرامی ارمغان دیگری باشد .

"به امید روزهای بدون حادثه رانندگی در کشور با عزم و اراده ملی و جامعه مهندسی"

 

جمعیت طرفداران ایمنی راهها

 

نظرات و پیشنهادات خود را برای این قسمت مطرح نمائید.

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

Member Of The

http://roadsafetyngos.org/


Improve public traffic safety culture and raise public awareness through target group education. Try to make this sentence acceptable for all that: “Safety Starts With Me”
Find out more >

تصاویر و عکسهای منتخب

Smart Slider with ID #1 does NOT EXIST or has NO SLIDES!

Usage: Used in PHP

آدرس و تلفن تماس ما

  • لوگوی جمعیت طرفداران ایمنی راهها
  • آدرس : تهران، خیابان ولیعصر، خيابان شهيد استاد مطهري، شماره 492، طبقه دوم
  • كدپستي: 1595813515
  • فکس : 88911764 (۰۲۱)
  • تلفن : 88908605 و 88926832 (021)
  • ایمیل : info {@} rsss.ir

telegram rsss channel